Gå til hovedindhold

Henry Cavill afslører, hvor tæt han faktisk var på at blive James Bond

Fanfavoritten var for ung og for ukendt

benjamin.v.b@hotmail.com
Skrevet af Benjamin Vang Blaakilde


Lige siden det blev klart, at No Time to Die ville blive Daniels Craigs sidste mission som den ikoniske superspion, har bølgerne gået højt mellem fans, der diskuterer, hvem der skal overtage Bonds licence to kill.

Navne som Tom Hardy, Idris Elba, Richard Madden og Dev Patel er blevet nævnt samt DC-stjernen Henry Cavill, som mange har set som den perfekte til rollen.

Men faktisk har Cavill allerede én gang været snublende tæt på at kunne kalde sig den nye agent 007. Det viser sig nemlig, at han var en af de skuespillere, der blev overvejet til rollen tilbage i 2006, da Daniel Craig endte med at blive castet i Casino Royale.

I podcasten ’Happy Sad Confused’ afslører Cavill, hvor tæt han faktisk var på at trække i Bond-tuxedoen:

- De fortalte mig, at det i sidste ende blev enten mig eller Daniel [Craig]. Jeg var den yngre mulighed.

LÆS OGSÅ: Vildt krav: Så mange år skal den næste James Bond forpligte sig til

Men selvom den britiske machoman tabte den endelig kamp om rollen, bærer han på ingen måde nag.

- Jeg synes Daniel gjorde et utroligt stykke arbejde i de seneste film, så jeg er glad for, at de træf det valg. Det var et sjovt eventyr på det tidspunkt, og det gav mig helt sikkert et boost ift. min karriere.

Cavill endte selvfølgelig med at spille andre spioner, bl.a. i Guy Ritchies Spionen fra U.N.C.L.E. samt Mission: Impossible – Fallout, og få år efter, han blev skrottet som Bond, blev han hyret til at spille en lige så genkendelig karakter i filmverdenen; nemlig Superman.

Selvom hans fremtid som Superman har været tvivlsom de sidste par år, er det for nyligt blevet bekræftet, at han snart vil vende tilbage til rollen i kommende DC-projekter. Læs mere om det her.

LÆS OGSÅ: Tidligere Bond-babe vil tilbage til filmserien

Når det kommer til James Bond-rollen, tror han dog at løbet er kørt bl.a. på grund af hans alder samt hans travle kalender de kommende år, hvilket også har fået ham til at droppe ud af The Witcher-serien, hvor han ellers spillede hovedrollen i de første to sæsoner. Læs mere om det her.

Dog er han stadig ikke helt afvisende omkring et fremtidigt eventyr som 007.

- Om jeg kommer i betragtning til rollen eller ej, ved jeg ikke, men det ville helt sikkert være sjovt at have samtalen. Hvis ikke, vil jeg stadig elske at se, hvad de gør med det.

Outlander-stjernen Sam Heughan fortalte for nyligt, at han også var med i kampen om rollen tilbage i start 00'erne. Mens Henry Cavill faktisk er på vej som en anden spion, nemlig i filmen Argylle.

Henry Cavill kan næste gang ses i 'Enola Holmes 2', der rammer Netflix d. 4. november.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.