Gå til hovedindhold

For lidt action og "zombier"? The Last of Us-skaber svarer igen på kritik

Den første sæson har fået kritik med på vejen 

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Første sæson af The Last of Us er netop afsluttet, og i den forbindelse har en af seriens skabere, Craig Mazin, forholdt sig til nogle af de enkelte kritikpunkter, som serien har fået fra fans. Det skriver Variety.

Det ene kritikpunkt drejer sig om, at første sæson i den grad glimrede i dens fravær de såkaldte "infected", en form for zombier, som - modsat spillet - kun optrådte i sparsomt omfang:

- Vi havde tidspunkter, hvor vi kunne træffe et valg om, hvordan vi ønskede at præsentere "the Infected" i serien. Selvom vi havde fået grønt lys for en sæson, så følte Neil [Druckman, red.] og jeg, at vi kunne ikke bare lave en sæson uden at overveje, hvad der kommer efter.

- Der er mere 'The Last of Us' på vej, og jeg tror ikke, at balancen handler om, hvad der er i den enkelte episode eller fra episode til episode, men fra sæson til sæson. Det er meget muligt, at der vil være flere inficerede senere. Og måske andre slags, udtaler Mazin.

LÆS OGSÅ: The Last of Us-skabere afslører: Der kommer mindst to sæsoner mere

Det andet kritikpunkt går på, at første sæson er blevet drænet for flere af spillets actionsekvenser. Til det siger Mazin:

- Generelt fokuserede vi på betydningen af relationer og forsøgte at finde det vigtige i øjeblikke med action, udtaler Mazin ifølge Variety og fortsætter:

- Så der er måske mindre action end, hvad nogle folk gerne ville have, fordi vi ikke nødvendigvis kunne finde vigtigheden i det, eller fordi vi har haft en bekymring for, at det ville blive for gentagende. Du spiller trods alt ikke, du ser det. Og selvom en masse mennesker godt kan lide at se gameplay, så er det nødt til at være mere fokuseret og målrettet, når du putter det på TV.

Mazin og medskaber Neil Druckman, der også står bag spillene, har begge udtalt, de forventer, at der mindst er to sæsoner mere på vej af 'The Last of Us', hvor vi altså kan glæde os til flere infected!

Hele sæson 1 af 'The Last of Us' kan ses på HBO Max.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.