Gå til hovedindhold

Mads Mikkelsen og Hugh Dancy kyssede næsten i Hannibal-finale

Kannibal-serien fik næsten det kys, som dens fans drømte om

Skrevet af Ingeborg Bisgaard


Mads Mikkelsen bragte nyt liv til en ikonisk karakter, da han optrådte som titelrollen i serien Hannibal fra 2013-2015. Her spillede han den morderiske kannibal, der tidligere er blevet portrætteret af Anthony Hopkins (The Silence of the Lambs, Red Dragon) og Brian Cox (Manhunter).

Over tre sæsoner fulgte serien efterforskeren Will Graham (spillet af Hugh Dancy) og den berygtede seriemorder, og gik hen og blev lidt af et kultfænomen.

Blandt seriens fans blev der længe spekuleret i den seksuelle spænding mellem de to karakterer, hvilket har været kilde til en del homoerotisk fanfiktion og fankunst. Og nu afslører Mads Mikkelsen så, at et forløsende kys næsten blev en realitet.

I et interview med Vulture, fortæller Mikkelsen, at han altid har set forholdet mellem Will og Hannibal som en romance, men at det ikke nødvendigvis var noget, der skulle blive fysisk.

De to skuespillere legede dog med ideen om et kys, i hvad der blev seriens sidste afsnit, eftersom NBC valgte at ende serien efter dens 3. sæson til stor skuffelse for mange fans.

- Vi lavede faktisk et par takes i den allersidste scene, hvor vi ser på hinanden, og det var lidt for tydeligt – det var næsten et kys. Hugh og jeg tænkte, ”Hvorfor ikke? Vi har et par takes. Lad os gøre det. Måske bliver det fedt” siger den danske stjerne.

Men kysset blev dog aldrig til noget, fordi seriens skaber Bryan Fuller følte, at et kys mellem de to karakterer ville afmystificere deres relation.

- Vi gik aldrig med kysset. Bryan elskede det, men sagde også; ”Det er for meget, drenge. Det er for tydeligt”. Og han havde fuldstændig ret, fortæller Mikkelsen.

Der sidder måske en del fans derude nu, og græder snot over at kysset ikke blev til virkelighed, men der er håb endnu.

Der har nemlig været rygter om at serien kunne blive genoplivet i samarbejde med Netflix, så måske fremtiden alligevel byder på et kys mellem det umage par.

'Hannibal' kan ses på Blockbuster og SF Anytime.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.