Gå til hovedindhold

Netflix afslører premieredatoen for 'Bridgerton' sæson 2

Flere plotdetaljer er også offentliggjort

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


Julen bød sidste år på en af Netflix' største streamingsensationer nogensinde, nemlig hit-serien Bridgerton om rigdom, lyst, rygter og forræderi i 1800-tallets England.

I anledning af den populære series et-års-jubilæum har Netflix nu annonceret premieredatoen på sæson 2, der rammer streamingtjenesten den 25. marts 2022. Se annonceringsvideoen nederst.

Mens sæson 1 handlede om den ældste søster i Bridgerton-familien, Daphny, og hendes passionerede forhold til The Duke of Hastings, vil den kommende sæson skifte fokus til Lord Anthony Bridgerton.

Lord Anthony er den ældste af Bridgerton-børnene, og det er nu hans tur til at finde en passende kone. Men med presset om at leve op til det prestigefyldte Bridgerton-navn sætter Anthony umuligt høje krav til en kommende partner.

Situationen ændrer sig dog, da søstrene Kate og Edwina Sharma ankommer fra Indien. Da Anthony forsøger at finde sammen med Edwina, opdager Kate, at hans intentioner intet har med ægte kærlighed at gøre.

Kate forsøger derfor at stoppe deres sammenførelse - hvilket på problematisk vis bringer Anthony og Kate tættere på hinanden.

Læs også: Bridgerton-familien får nyt medlem i sæson 2

'Bridgerton' er streamingtjenestens mest sete originale serie nogensinde med intet mindre end 625 millioner sete time blandt Netflix-brugerne, og serien er også allerede blevet fornyet med både en sæson 3 og 4.

Netflix-serien er baseret på Julia Quinns romaner ved samme navn, hvor hver enkelt bog følger en ny person. Serier som The Wire og SKAM har på samme måde benyttet denne fortællestil, hvor hver sæson fokuserer på en ny hovedkarakter.

'Bridgerton' sæson 2 kan ses på Netflix fra den 25. marts 2022.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.