Gå til hovedindhold

Meget mere 'Bridgerton': Fanfavorit får sin egen serie

Succesen fortsætter

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


Netflix-hitserien Bridgerton blev en af streamingtjenestens mest succesfulde lanceringer nogensinde, og med publikums opbakning har serie-succesen allerede bekræftet, at både en sæson 2, 3 og 4 er på vej.

Succesen vil ingen ende tage, og Bridgerton-universet udvides nu yderligere, da Netflix også har annonceret en spinoff-serie med Queen Charlotte i front.

Den nye serie vil fortælle Queen Charlottes oprindelseshistorie med fokus på starten af den unge dronnings regeringstid og tidlige kærlighedsliv. De velkendte karakterer Violet Bridgerton og Lady Danbury vil også medvirke i yngre udgaver.

Bridgerton-universet er baseret på bog-serien af Julia Quinn og produceres af Shondaland, der blev grundlagt af den ikoniske tv-producer Shonda Rhimes, der er skaberen bag Greys hvide verden og Scandal.

Rhimes har tidligere udtalt, at hun håber på at få lov til at lave 8 sæsoner af Netflix-serien for hver af Quinns 8 Bridgerton-bøger.

Anden sæson af 'Bridgerton' vil fokusere på Lord Anthony Bridgerton, mens fanfavoritten The Duke of Hastings desværre ikke vender tilbage.

'Bridgerton' sæson 1 kan ses på Netflix.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.