Gå til hovedindhold

Ny sæson af ventet dansk krimiserie skifter streamingtjeneste

Flere nordiske serier flytter fra Viaplay

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Rettelse: Tidligere fremgik det, at 4. sæson af 'Den som dræber' ville få premiere den 19. april. Dette var i midlertidigt en fejl i den oprindelige pressemeddelse, som vi er blevet gjort opmærksom på fra Prime Video.

Prime Video har indgået en eksklusiv aftale med Viaplay, der betyder at flere nye og ventede nordiske serier bliver hentet til tjenesten. De første få premiere i april.

Otte serier rykker over, og blandt disse finder vi to danske. Nærmere bestemt den 4. sæson af Den som dræber og serien 'Bullshit', der foregår i 1980'erne biker-miljø i København med bl.a. Alba August og Marco Illsø.

Den nye sæson af 'Den som dræber' har igen Natalie Madueño og Simon Staho i hovedrollerne som efterforskerne Louise Bergstein og Frederik Havgaard. 

Tidligere har vi fået følgende beskrivelse af 4. sæson: 

Louise og Frederik bliver for alvor sat på prøve, da de igen står overfor at skulle opklare en alvorlig forbrydelse, da et ungt bandemedlem bliver løsladt og efterfølgende likvideret.

For mordet bliver nemlig begyndelsen på en spektakulær mordgåde, der ikke bare forgrener sig til hele Øresundsregionen, men også undersøger, hvornår forbrydere reelt har udstået deres straf og om menneskets jagt på retfærdighed kan gå for vidt.

Blandt de andre nordiske serier finder vi sæson 2 af den politiske krimithriller 'Furia' samt 'Solo', 'Harald og Sonja', 'I Kjærlighetens Navn', 'Festning', 'Paradis City', 'Jana – Märkta för livet'.

'Den som dræber' - sæson 4 afventer pt. en premieredato på Prime Video. 

Serierne 'Jana – Marked For Life', 'Bullshit' og 'Furia' - sæson 2 kan ses fra 19. april

Foto: Nordisk Film / Prime Video

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.