Gå til hovedindhold

Populær krimiserie lukker og slukker efter 2 sæsoner

To sæsoner blev det til

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Efter to sæson har Max trukket stikket på den populære krimiserie Tokyo Vice.

Afsløringen faldt på et panel i weekenden med programchefen for streamingtjenesten, Sarah Aubrey, Tokyo Vice-skaber J.T. Rogers og instruktør/executive producer Alan Poul.

Aubrey forklarede, at holdet bag var informeret inden optagelserne på sæson 2, således at de kunne skrive et klart slutpunkt for serien. Rodgers beskrev det som en fællesbeslutning for at støtte historiefortællingen.

Generelt har holdet bag 'Tokyo Vice' masser af roser til Max for samarbejdet omkring serien. Det til trods, så virker det til, at de ikke selv har givet helt slip på universet. De udtaler nemlig (via Variety):

- Vi ved, at der er mere historie at fortælle. Selvfølgelig må vi se, hvad fremtiden bringer, men vi er i dén grad taknemmelige for at have haft muligheden for at dele denne historie på Max indtil nu.

Om det betyder, at man kigger efter andre streamingtjenester til at overtage den kritikerroste serie, eller om man blot håber, at Max kommer på bedre tanker i fremtiden, står uklart.

'Tokyo Vice' følger Ansel Elgort i rollen som en vestlig journalist, der arbejder for en avis i Toyko, hvor han går op imod byens mest magtfulde forbrydere.

Max har ikke meldt en direkte årsag ud for, hvorfor, at man har valgt at stoppe 'Tokyo Vice' efter den seneste sæson, der blev afsluttet i februar.

'Tokyo Vice' er blot en af flere serie, som i den seneste tid er blevet aflyst.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.