Gå til hovedindhold

7 film du skal se i juni

Farlige forelskelser og forsvundet familie

Skrevet af StreamingGuide


Det er sommer i Danmark, og solen bager, men det betyder heldigvis ikke, at der ikke er gode muligheder for at finde nye film på streaming i hjemmebiografens behagelige skygge.

Måneden byder på stor kærlighed, hårdtslående action og mageløs musik.

Herunder er vores 7 filmanbefalinger for juni måned:

Jagtsæson2.jpg
Nordisk Film

Jagtsæson 2: I medgang og modgang

Efter kæmpesuccesen 'Jagtsæson' i 2019 vendte Mille Dinesen, Stephania Potalivo og Lærke Winther tilbage som veninderne Eva, Bella og Marlene med efterfølgeren i de danske biografer sidste år.

Nu har man også mulighed for at træne grinemusklerne fra sin egen stue, når både pile, kondomer og skovflåter kommer på afveje i fortsat sjove og pinlige situationer.

'Jagtsæson 2' er forfattet af duoen bag den første film, Lars Mering og Claudia Boderke, som også tidligere har skrevet Klassefesten-trilogien og TV2-serien 'Sygeplejeskolen'. Instruktør på filmen er Peter Molde-Amelung (Jomfruer fra rummet).

'Jagtsæson 2: I medgang og modgang' kan lejes på bl.a. Blockbuster fra d. 4. juni.

Lisafrankenstein.jpg
Universal Studios

Lisa Frankenstein

Gyserkomedien 'Lisa Frankenstein' har fået sig noget af en kultdyrkelse i USA, hvor publikum i den grad har omfavnet dens skæve stil. Nu får vi endelig lov til at se den i Danmark.

Filmen er en 80'er-inspireret filmatisering af Mary Shelleys 'Frankenstein' og følger teenageudstødte Lisa Swallows, spillet af Kathryn Newton, der forsøger at overleve gymnasiet.

Hendes mørke fortid har efterladt Lisa traumatiseret, og hendes farverige familie er ikke den store hjælp. Men da hun ved et uheld ønsker, at en gentleman fra victoriansk tid (Cole Sprouse) skal komme til live, har Lisa endelig fundet sit formål og sin sjæleven i livet.

'Lisa Frankenstein' kan lejes på bl.a. Blockbuster fra d. 10. juni.

pastlives.jpg
Scanbox

Past Lives

Du kender måske 'Past Lives' som den film, dine venner hulkede til i biografen. Nu kan du også snart lade tårerne trille i ro og mag i dit eget hjem til Celine Songs Oscar-nominerede romantiske drama.

Filmen handler om de dybt forbundne barndomsvenner, Nora og Hae Sung, der bliver splittet fra hinanden, da Noras familie emigrerer fra Sydkorea til Canada.

To årtier senere bliver de genforenet i New York i en skæbnesvanger uge, hvor de konfronteres med begreber som skæbne, kærlighed og de valg, der skaber et liv.

'Past Lives' kan ses på Prime Video fra d. 14. juni.

Trigger Warning

Trigger Warning

Den står på spænding og barske øretæver i action-thrilleren 'Trigger Warning' med Jessica Alba i rollen som den egenhændige Parker.

Hun er en erfaren officer i en specialstyrkeenhed, men da hendes far dør, og hun overtager hans bar, ændrer hendes liv sig.

Parker befinder sig hurtigt i strid med en voldelig bande, der gør livet surt for hendes hjemby. Actionfilmen er blevet beskrevet som en krydsning mellem Rambos 'First Blood' og John Wick-filmene.

'Trigger Warning' kan ses på Netflix fra den 21. juni.

I Am: Celine Dion 2024

I Am: Celine Dion

'My Heart Will Go On', 'The Power of Love', 'That’s the Way It Is' og 'I’m Alive' med mange flere. De mange hits i sangeren Celine Dions bagkatalog er imponerende. Lige så imponerende som hendes stemme.

I denne dokumentarfilm kommer vi ind på livet af den 56-årige canadiske kunstner, der fortæller om sin svære kamp med sygdommen stiff person syndrom.

Sygdommen er uhyre sjælden og kendetegnet ved tiltagende stivhed og smertefulde kramper i musklerne, der er udløst af bl.a. bevægelser.

'I Am: Celine Dion' kan ses på Prime Video fra den 25. juni

Fancy Dance

Fancy Dance

Efter sin søsters forsvinden kidnapper Jax sin niece Roki. Jax bruger meget tid på at finde sin søster, men hjælper også Roki med at forberede sig til en kommende powwow.

En powwow er en sammenkomst mellem indfødte amerikanere, som her danser, synger og ærer deres kultur.

Rollen som Jax indtages af den Oscar-nominerende Lily Gladstone, som fik nomineringen for sin rolle i Martin Scorseses 'Killers of the Flower Moon' overfor bl.a. Leonardo DiCaprio og Robert De Niro.

'Fancy Dance' kan ses på Apple TV+ fra den 28. juni.

afamilyafair2.jpg

A Family Affair

Den romantiske komedie 'A Family Affair' har bl.a. Nicole Kidman og Zac Efron i samspil, når den står på kærlighedskomplikationer og problemer med alt fra sex til identitet.

Joey King spiller den unge Zara, der arbejder som personlig assistent for den selvoptagede Hollywood-stjerne Chris Cole, der portrætteres af Zac Efron.

Zara opdager imidlertid, at hendes singlemor Booke (Nicole Kidman) har en affære med netop Chris. Ja, hvad gør man så lige?

'A Family Affair' kan ses på Netflix fra den 28. juni.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.