Gå til hovedindhold

Se det første foto af Darth Vader fra ny Star Wars-serie: Hele 3 skurke er i spil

De onde kræfter i 'Obi-Wan Kenobi'

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


I forgårs udkom den første trailer til den nye Star Wars-serie Obi-Wan Kenobi.

Traileren afslørede de nye skurke, som vores kære Jedi-ridder (spillet af Ewan McGregor) skal op imod. Hele tre af slagsen kommer til at give Kenobi kamp til stregen, og herunder kan du se de første billeder af dem:

 

Obi-Wan Kenobi / Disney+

 

Reva (Moses Ingram)

Ifølge rygterne bliver Jedi-jægeren Reva den mest prominente skurk i serien. Hun har fået til opgave at finde og udslette de Jedi-riddere, som flygtede fra Kejserens udrensning i Revenge of the Sith. Deriblandt Obi-Wan Kenobi, som har søgt tilflugt på Tatooine, hvor han vogter over en ung Luke Skywalker.

 

Obi-Wan Kenobi / Disney+

 

Grand Inquisitor (Rupert Friend)

Denne skaldede bad guy er af racen Pau'an, og han besidder den højeste rang blandt de såkaldte Inquisitors, som jæger Jedi-riddere. Han rapporterer direkte til Darth Vader, og selvom han ikke selv er sith, besidder han visse af deres kamp-færdigheder.

 

 

Darth Vader (Hayden Christensen)

Den sortklædte sith-fyrste med den dybe vejrtrækning kræver næppe nogen introduktion, men der er kommet et første billede af ham i vanlig positur fra Entertainment Weekly. Hayden Christensen spiller igen den ikoniske skurk, som han gjorde i prequel-trilogien. Samtidig er der lagt op til en omkamp fra det episke opgør i 'Revenge of the Sith'.

Obi-Wan Kenobi kan ses på Disney+ den 25. maj.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.