Gå til hovedindhold

Første trailer til 'Obi-Wan Kenobi' giver ægte Star Wars-kuldegysninger

Jedi-ridderne jages

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Den første trailer til den kommende Star Wars-serie Obi-Wan Kenobi er udkommet, og den tager fat efter hændelserne i Star Wars: Revenge of the Sith fra 2005.

Se traileren nederst i artiklen.

Således finder vi titelpersonen (spillet af Ewan McGregor), som har søgt tilflugt fra Sith-fyrsterne på ørkenplaneten Tatooine. Imens møder vi i traileren en ny skurk, som har igangsat en jagt på de overlevende Jedi-riddere fra den store klon-krig.

Fans af Star Wars er garanteret øjeblikkelige kuldegysninger, når temaet fra Star Wars: The Phantom Menace, kendt som "Dual of the Fates", tordner ud i højttalerne. Det er nemlig blandt de smukkeste og mest bastante stykker musik fra hele franchisen, og det siger ikke så lidt.

LÆS OGSÅ: 11 Star Wars-serier er på vej

Vi ser også en ung Luke Skywalker på farmen sammen med sin onkel Owen og tante Beru, mens Obi-Wan vogter over dem fra afstand.

Samtidig kan man ikke andet end blive spændt, når Darth Vaders karakteristiske vejrtrækning lyder hen imod slutningen og lægger op til det, som Lucasfilm har lovet bliver ”århundredes omkamp”.

Her tænkes naturligvis på lyssværdsduellen fra 'Revenge of the Sith', hvor Obi-Wan Kenobi trak sig sejrsrigt ud (og kappede lemmerne af Anakin Skywalker).

Nu er Anakin i mellemtiden blevet til Darth Vader, og derved er der lagt i kakkelovnen til en lyssværdsduel af dimensioner (formentlig mere akrobatisk og med hurtigere bevægelser end i den, vi er vidne til, i Star Wars fra 1977).

Udover McGregor spiller Hayden Christensen, Joel Edgerton, Kumail Nanjiani, O'Shea Jackson Jr., Benny Safdie og Sung Kang med i serien.

Star Wars: Obi-Wan Kenobi får premiere på Disney+ den 25. maj.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.