Gå til hovedindhold

The Simpsons-karakter død efter 35 sæsoner

Fans er i sorg

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


OBS: Artiklen indeholder spoilere for den seneste sæson af 'The Simpsons'.
 
The Simpsons havde premiere i 1989, og i øjeblikket er animationsserien på sin 35. sæson i træk. Nu har det seneste afsnit "Cremains of the Day" sendt chokbølger gennem fans af serien, idet en af karaktererne dør! Og endda en, som har eksisteret siden begyndelsen.
 
Karakteren Larry Dalrymple, også kendt som Larry the barfly, var sammen med Sam en af ​​to stamgæster på Moes bar i Springfield. Han kunne ofte ses i baggrunden til forskellige scener. Larrys stemme blev leveret af Harry Shearer, som også lagde stemme til mange andre The Simpsons-karakterer såsom pastor Lovejoy, Mr. Burns og Seymour Skinner.
 
Selve episoden handler om Homer Simpson og Moe, der tager på roadtrip for at sprede deres barkammerats aske. Adskillige fans har udtrykt deres sorg online over Larrys bortgang. Ikke mindst fordi karakteren ser ud til at have levet så trist et liv, at han aldrig fik sin egen historie i tv-serien indtil sin død. Barfluen Larry blev 42 år.

'The Simpsons' kan ses på Disney+.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.