Gå til hovedindhold

Spyt tændte Hollywood-stjerne af, og Brad Pitt måtte afværge slagsmål på krigsfilm

Det kunne være endt helt galt

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Under optagelserne af David Ayers 2. verdenkrigsfilm Fury gik bølgerne mellem de to stjerner Scott Eastwood og Shia LaBeouf på et tidspunkt så højt, at deres medspiller Brad Pitt måtte sætte sig imellem de to for at afværge et muligt slagsmål.

Det var dog rent faktisk blot en misforståelse, der tændte lunten under LaBeouf, som altså nær var faret i flæsket på Eastwood under optagelserne. Det fortæller Clintens søn om i et nyt interview med Insider.

LÆS OGSÅ: Hitler, tis og dødstrusler - 10 film-duoer, der røg i totterne på hinanden

I en scene spytter Eastwood nemlig tobak på den tank, de tre kører i, hvilket der stod i manuskriptet, at han skulle gøre, men det vidste LaBeouf bare ikke:

- [LaBeouf] blev sur på mig, og det blev til et opildnet øjeblik, som Brad Pitt i sidste ende kom imellem, fortæller Eastwood om episoden:

- Man er nødt til at sætte tingene i perspektiv. Det her er make believe, det er sjovt, og til tider er det seriøst, og du laver følelsesmæssigt arbejde:

- Jeg tror aldrig, at din proces som skuespiller nogensinde skal hindre, hvordan folk bliver behandlet på settet. Det skal altid forbedre produktionen, ikke […] sætte folk i en situation, hvor det er et lortet arbejdsmiljø, eller du er uhøflig.

Det er langt fra første gang, at LaBeouf har opført sig ret så uheldigt både på og udenfor filmens verden. Det kan du læse mere om lige her.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.