Gå til hovedindhold

Svinger sparekniven: Populær science fiction-serie stopper

Den sidste sæson bliver også forsinket

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Star Trek: Discovery er nået til endestationen. Den populære science fiction-serie, som har haft en central betydning i den nye generation af Star Trek-serier, stopper efter den næste og femte sæson.

Det skriver Variety, der samtidig kan meddele, at premieren på den 5. sæson bliver skubbet til 2024, på trods af, at den egentlig var påtænkt at lande på et tidspunkt i år.

Indspilningerne er stort set i hus, men man påtænker nu at foretage nogle ekstra optagelser, formentlig for at afslutte serien på en ordentlig måde.

LÆS OGSÅ: Ventet sci-fi-serie ramt af store problemer: Hovedrolle og instruktør smutter

Valget om at stoppet den populære serie sker som følge af en ny spareplan hos streamingtjenesten bag, Paramount+, som er ved at justere sin økonomiske situation i et marked, hvor mange platforme lige nu skærer ned for deres dyrere indhold.

Det betyder dog langt fra, at tjenesten er færdig med den ikoniske science fiction-franchise. Sidste år blev Star Trek: Strange New Worlds sat i søen af holdet bag 'Discovery' via karakteren Captain Christopher Pike, der går på tværs af de to serier.

Ligeledes er man lige nu ved at afvikle den tredje og sidste sæson af Star Trek: Picard, som muligvis kan afføde nye spin-off-serier.

Samtidig har man også gang i to Star Trek-animationsserier, nemlig 'Star Trek: Lower Decks' og 'Star Trek: Prodigy'. 

Så selvom vi må tage afsked med mandskabet på 'Star Trek: Discovery', så lever Star Trek videre i bedste velgående

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.