Gå til hovedindhold

Vennerne genforenes i traileren til nyt Friends-afsnit

'Friends: The Reunion' er lige på trapperne

Skrevet af Ingeborg Bisgaard


Snart er verdens mest berømte venner tilbage på skærmen, og den første trailer er lige landet! Se den nederst.

Siden Friends sluttede i 2004 har fans håbet at se de elskede karakterer Joey, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Monica sammen på skærmen igen. Efter mange års snak er den længeventede genforening nu lige rundt om hjørnet.

Det bliver dog ikke en ny sæson, men derimod et særafsnit under navnet Friends: The Reunion, hvor holdet bag den succesfulde sitcom ser tilbage på serien, og undervejs får besøg af en række gæstestjerner lige fra Lady Gaga og David Beckham til Tom Selleck, der spillede Richard i serien.

I traileren er skuespillerne bag de populære venner tilbage i kulisser, der vil virke velkendte for enhver, der har ejet et fjernsyn i 90'erne og 00'erne. I de kendte rammer ser man bl.a. castet teste deres viden i Friends-trivia, læse manuskriptet af et afsnit samt Matthew Perry og Matt LeBlanc (Chandler og Joey i serien) slå sig tilbage i deres lænestole.

I 'Friends: The Reunion' mødes skuespillerne til en nostalgisk snak om alt fra casting-processen til de bedste øjeblikke under optagelserne. 

De tager selvfølgelig også hul på den mest ikoniske Friends-diskussion af dem alle; var Ross og Rachel virkelig på pause, da Ross var sammen med en anden kvinde?

Det ser ud til, at der bliver både sjove og rørende øjeblikke i 'Friends: The Reunion', som får premiere på HBO Nordic den 27. maj. 

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.