Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Kollision

Nikolaj Lie Kaas bliver skilt Læs mere
2019
Drama
112 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes NF+ Grand Hjemmebio Rakuten TV

'Kollision' er et dansk drama med Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil i hovedrollerne.

Vi følger Leo, der leder en stor virksomhed, er gift og har to dejlige børn. Hans tilværelse falder dog snart voldsomt fra hinanden, da en tragedie indtræffer. Derefter følger en svær og barsk skilsmissesag, som går ud over alle - især parrets lille datter Liv. 

'Kollision' er et bevægende drama, der udforsker en familie i opløsning, en mands kamp imod systemet og desperate menneskers forsøg på at finde mening og håb, når alting ramler. 

Avaz-brødrene Mehdi, Milad og Misam, der står bag som instruktør, manusforfatter og producer, slog i 2017 igennem med deres debutfilm Mens vi lever, som blev blev skabt udenom det etablerede støttesystem - og blev en succes.

Ligesom i 'Mens vi lever' er også denne historie inspireret af virkelige begivenheder. Foruden Lie Kaas og Stenspil ses et drømmehold af skuespillere med Sebastian Jessen, Nicolas Bro, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen, Henning Jensen og Tommy Kenter på rollelisten. (Copyright: kino.dk) 

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.