Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Respect

Om sangerinden Aretha Franklin Læs mere
2021
Drama
145 min
Kan streames på
Amazon Prime SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio iTunes Rakuten TV

Musikfilmen 'Respect' handler om den legendariske soul-sangerinde og borgerrettighedsforkæmper Aretha Franklin samt hendes utrolige liv med musikken.


'Respect' følger Franklin fra at være en lille og yderst talentfuld pige med en stor gospel-stemme til at være en voksen sangerinde med ikonstatus og stor succes.

Livet er dog ikke altid nemt, hverken for den unge eller voksne Aretha, som må finde sin egen plads mellem en dominerende far og ægtemænd og en borgerrettighederne.

I hovedrollen som The Queen of Soul ses Jennifer Hudson, der tidligere har vundet en Oscar-statuette for musicalen Dreamgirls i 2006, og som Aretha Franklin før sin død selv valgte til at spille hende i netop denne film.

Aretha Franklin blev født i 1942 og forlod denne verden i 2018, 76 år gammel. Hendes store stemme var dog allerede for længst udødeliggjort på en lang række udgivelser og ikke mindst sine enorme hits som 'Respect' og '(You Make Me Feel Like) A Natural Woman' samt vundet 18 Grammy'er. 

I 2018 udkom den roste koncert-film Amazing Grace, der skildrer live optagelserne af sangerindens roste gospel-album af samme navn i 1972.

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere musikfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.