Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

A-Ha The Movie

Om gruppen bag 'Take On Me' Læs mere
2021
Dokumentar
109 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

I dokumentarfilmen 'a-Ha The Movie' kommer vi helt tæt på det ikoniske norske popband bag mega-hittet 'Take On Me', der er et af de mest afspillede numre nogensinde.

Filmen fortæller historien om bandet fra det blev dannet i 1982 og helt frem til i dag. En periode, der på mange måder har været udfordrende for bandets tre medlemmer Morten Harket, Pål Waaktaar-Savoy og Magne Furuholmen.

Selvom de stadig turnerer rundt i verden med deres musik, foretrækker de nemlig at tilbringe så lidt tid som muligt sammen, når ikke de står på scenen.

Gennem interviews hører vi, hvordan de tre har oplevet bandets turbulente tid, og hvad der har drevet dem hver især mod den succes, de har opnået. Som da de lavede titelsangen til James Bond-filmen The Living Daylights.

Samtidig tager 'a-Ha The Movie' dig med igennem popbandets store katalog af hits samt med op på scenen til koncerter med tusindvis af fans i lande verden over.

Filmen er instrueret af Thomas Robsahm, der tidligere bl.a. har produceret det norske gyserdrama Thelma. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.9
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Flere musikfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.