Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Studio 666

Foo Fighters i gyserland Læs mere
2022
Musik
108 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Blockbuster Viaplay

Gyserkomedien 'Studio 666' har virkelighedens rockband Foo Fighters i hovedrollerne. Man følger dem her på deres strabadser med at få indspillet deres 10. album, der selv sagt skal være noget helt særligt.

Det er dog ikke nogen nem opgave for den amerikanske gruppe, der har Dave Grohl i front. Forsangeren og guitaristen løber nemlig ind i en skriveblokade - og hvad stiller bandet så op nu?

De har ganske vist indlogeret sig i en stor og småskummel villa for at suge på dens inspirerende indre. Bygningen huser dog på en blodig fortid, hvilket først alt for sent går op for Foo Fighters.

Særligt Dave Grohl står for skud og synes da også kun at blive mere og mere manisk, eftersom ondskaben kryber stille og roligt ind på livet af ham. Snart kan ingen i bandet føle sig sikre på noget!

'Studio 666' folder sig ud med et kækt glimt i øjet og en sjov selvebvidsthed, mens der også bydes på sin del af old school-splat. Filmen ligger således i boldgade med gyserkomedier som What We Do in the Shadows, Tucker and Dale vs Evil og Shaun of the Dead. (copyright: kino.dk)

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
2.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere musikfilm

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.