Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Lille Allan - Den menneskelige antenne

Drengen og rumvæsnet Læs mere
2022
Familie
85 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy SF Anytime Rakuten TV

Den danske animationsfilm 'Lille Allan - Den menneskelige antenne' er en historie om Allan, hvis forældre bliver skilt. Han flytter herefter sammen med sin far ud i en boligblok på Amager.

Sommerferien føles lang og ensom for Allan, når man ikke har nået at få nye venner. Heldigvis kommer han i kontakt med sin nabo Helge, som er meget besat af ufoer. Her skal Allan være menneskelig antenne, og prøve at komme i kontakt med rumvæsner. 

Herefter bliver Majken, et tankelæsende rumvæsen, nødt til at nødlande på Jorden, og der opstår et mærkværdigt og uventet venskab mellem hende og Allan. Da Majken kan læse Allans tanker, behøver han ikke at sige noget. Desværre kommer en skør samler på sporet af Majken. Med hjælp fra Helge skal de to arbejde sammen og sørge for, at Majken ikke kommer i kløerne på den gale samler.  

'Lille Allan - Den menneskelige antenne' bygger på Peter Frödin og Line Knutzons børnebog. Amalie Næsby Fick har instrueret filmen, og hun stod tidligere bag den Robert-vindende animationsfilm Den utrolige historie om den kæmpestore pære, som er skrevet af Jakob Martin Strid.

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere familiefilm

Flere animationsfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.