Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

We Own This City

Korruption og kriminalitet i Baltimore Læs mere
2022
Drama
Streamingguide
3/6
Kan streames på
HBO Max

HBO står bag det hårdtslående drama, som handler om nedturen for Baltimore Politis 'Gun Trace Task Force', som førte til en af de mest omdiskuterede sager i Politistyrkens historie.

Serien bygger på de optøjer, der opstod i 2015 efter drabet på Freddie Gray. For at håndtere situationen indsættes afdelingen 'Gun Trace Task Force', hvis formål er at få renset gaderne for skydevåben og stoffer. Denne særlige afdeling på otte mand, bliver dog hurtigt overtaget af grådighed og korruption, og de handler ikke længere på vegne af politiet men for egen vinding.  

Bag dramaserien, står den tidligere The Baltimore Sun City skribent David Simon og forfatter George Pelecanos. Det sammentømrede makkerpar har også stået bag HBO serierne 'Treme' og 'The Deuce', og selvfølgelig også den ikoniske serie The Wire

Flere af skuespillerne fra 'The Wire' er med i 'We Own This City', deriblandt Jamie Hector (Marlo Stanfield), Delaney Williams (Sgt. Jay Landsmen) og Domenick Lombardozzi (Det. Thomas ’Herc’ Hauk).

Den populære skuespiller Jon Bernthal  har en af hovedrollerne i serien, der kommer til at vare seks afsnit. 

We Own This City får premiere 25. April på HBO Max.

Rating star
3
/6
Brugerne
Vurder selv serien
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaserier

Flere true crime-serier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.