Gå til hovedindhold
Sponsoreret

Sponsoreret indhold:

Få 2 uger på C More for 0 kr her:

CMore


Efterårets mørke er ved at have lagt sig, og tiden er nu derfor perfekt til at fordybe sig i spændende, morderiske mysterier.

Krimigenren fascinerer igen og igen, da dens film og serier kan give et indblik i menneskets mørkeste afkroge, mens det aldrig bliver kedeligt selv at agere detektiv og forsøge at finde mening i galskaben. 

Hvis du er vild med stemningsfulde og dramatiske krimiserier om seriemordere, korruption og mordmysterier, så er C More streamingtjenesten for dig. Her har du nemlig muligheden for at opleve krimiserier i topklasse fra både Norden og det brede udland.

Vi guider dig her gennem de bedste og mest aktuelle krimiserier, du kan streame på C More lige nu.

TV_EAT01_M5803_1830.jpg

Dr. DeathDr. Death: The Undoctored Story

I den gruopvækkende 'Dr. Death' fortælles den virkelige historie om lægen Christopher Duntsch, der i 2010'ernes Dallas invaliderede 31 patienter og tog livet af to under en række rutineoperationer. I serien følger vi to læger, som kommer på sporet af deres livsfarlige kollega og forsøger at stoppe ham.

Hvis du har lyst til at høre mere om den vanvittige historie, så kan du også dykke ned i dokumentarfilmen 'Dr. Death: The Undoctored Story'. Her kan du bl.a. se en række interviews med de læger, som kæmpede for at få ham stoppet samt nogle af hans tidligere patienter, der blev gjort til ofre for hans misgerninger.

beck-cmore.jpeg

Beck (alle 42 film)

Den utroligt succesrige svenske krimiserie 'Beck' er siden 1997 udkommet med hele 42 film om politikommissær Martin Beck.

Filmene omhandler mordmysterier i og omkring Stockholm, der sender Beck ud på alverdens sager, som han skal løse med sin partner. 

Gennem tiden har rollen som Becks partner været besat af store skandinaviske skuespillere med internationale titler på bagen som Michael Persbrandt (Sex Education), Kristofer Hivju (Game of Thrones) og Martin Wallström (Mr. Robot).

Baptiste main CROP.jpg

The Missing: Baptiste

'The Missing: Baptiste' er en fortsættelse til den populære og Emmy-nominerede serie 'The Missing'. 

Den tyrkisk-franske skuespiller Tchéky Karyo, som tidligere har været med i film som The Patriot og Nikita, spiller rollen som den karismatiske detektiv Julien Baptiste.

I serien følger vi Baptiste, mens han indleder en sag om en forsvundet prostitueret. Der går dog ikke længe før mysterierne begynder at hobe sig op.

Sæson 4 af 'The Missing: Baptiste' er netop skudt i gang på C More.

gangsoflondon.jpeg

Gangs of London

I gangsterserien 'Gangs of London' bliver mordet på en stor mafiaboss startskuddet til en international gangsterkonflikt, som udspiller sig i London.

Blandt seriens skuespillere finder man to danskere i Laura Bach og Mads Koudal, som begge spiller lejemordere fra den danske afdeling af et kriminelt netværk. Du kan læse vores interview med Mads Koudal her.

'Gangs of London' er skabt af Gareth Evans og Matt Flannery, som også står bag de vilde actionfilm The Raid og The Raid 2.

LineofDuty.jpg

Line of Duty

Det kan umuligt være sjovt at have til rolle at lave interne undersøgelser af korruption hos politiet. Det er ikke desto mindre den rolle, enheden AC-12, som vi følger i krimiserien 'Line of Duty', har.

Enheden ledes af den ikoniske Tony Gates, som fører an, mens de nervepirrende sager udspiller sig i uforudsigelige twists og sprængfarlig action.

'Line of Duty' har været nomineret til adskillige BAFTA-priser og har den store britiske skuespiller Adrian Dunbar i en bærende rolle.

Se sæson 1-5 af 'Line of Duty' på C More.

Waco

Waco

I 1993 udspillede der sig et af de mest voldsomme møder mellem en kult og ordensmagten nogensinde i Waco, Texas. Kulten Branch Davidian med David Koresh i front blive angrebet af FBI og hele 76 ender med at miste livet.

I serien 'Waco' fortælles historien om mødet mellem kulten og FBI i seks afsnit. Blandt seriens rollebesætning er store navne som Taylor Kitsch (John Carter), Michael Shannon (Revolutionary Road) og Andrea Riseborough (Birdman).

gmamma.jpg

Den røde enke

Hvad ville du gøre, hvis din mand døde og du fandt ud af, at han arbejdede med at sælge narkotika?

Det spørgsmål får Sonja lov til at svare på i krimiserien 'Den røde enke'. Folk fra den kriminelle underverden begynder dog at forfølge hende og forsøger at komme hende og hendes familie til livs, så Sonja må gøre, hvad der er i hendes magt for at beskytte sin familie.

I seriens hovedrolle ses Alexandra Rapaport, der også spillede med i Thomas Vinterbergs Jagten overfor Mads Mikkelsen.

Se den aktuelle 5. sæson af 'Den røde enke' på C More nu.

jægerne.jpg

Jægerne

I krimidramaet 'Jægerne' følger vi den pensionerede politimand, Erik Bäckström, som lever en tilbagetrukket tilværelse i det nordlige Sverige, hvor han kommer sig efter en opslidende konflikt.

Eriks nevø er en lokal efterforsker, men snart sker der et voldsomt mord i hans by, så Erik må ud af sit otium og hjælpe til i det lille lokalsamfund, hvor dystre hemmeligheder lurer.

I seriens hovedrolle ses Rolf Lassgård, som bl.a. også har været med i Efter brylluppet.

mariawern.jpg

Maria Wern

Kriminalinspektør Maria Wern har igennem hele 8 sæsoner opklaret diverse kriminalsager på ferieøen Gotland i den svenske krimi af samme navn.

I 'Maria Wern' følger vi efterforskeren, som ikke er bange for at tage utraditionelle metoder i brug og som har en særlig evne til at grave et spadestik dybere og så forbi det åbenlyse.

Vi følger også Maria Wern på hjemmefronten, hvor hun er enlig mor til to, efter hendes mand døde i politiets tjeneste.

Des

Des / The Real Des

True Crime-serien 'Des' handler om berygtede britiske seriemorder Dennis 'Des' Nilsen, der i perioden 1978 til 1983 slog drenge og unge mænd ihjel i den nordlige del af London. Rollen som Des spilles af David Tennant (Doctor Who) i denne fortælling om politiets forhøringer af morderen.

Med dokumentarfilmen 'The Real Des' kan du få et uddybende indblik ind i seriemorderens dobbeltliv bl.a. via et ikke tidligere kendt interview med ham, hvor han glædeligt fortæller om sine uhyrlige forbrydelser. Derudover fortæller kriminologen David Wilson om sin mangeårige korrespondance med Des.

hjersonmainpic.jpg

Agatha Christies Hjerson

Den store detektiv- og kriminalromansforfatter Agatha Christie har skrevet et væld af populære værker heriblandt historien om Mordet i Orientekspressen med Hercule Poirot.

I krimiserien 'Agatha Christies Hjerson' følger vi en anden af den ikoniske forfatteres detektiver, nemlig den svenske Sven Hjerson.

Hjerson går efter flere års selvvalgt isolation sammen med tv-produceren Klara for sammen at opklare spændende mordsager.

Seduced-billede.jpg

Seduced: Inside the NXIVM Cult

I true crime dokumentarserien 'Seduced: Inside the NXIVM Cult' følger vi  India Oxenberg, der i 7 år var en del af sex-kulten NXIVM.

Vi hører hende fortælle om, hvordan hun i sin tid blev lokket ind i kulten og tvunget til at deltage i diverse aktiviteter med kultlederen Keith Raniere.

I dag er India Oxenberg dog ude af kulten og spiller i stedet en afgørende rolle med sin insider-viden i retssagen mod kultlederen.

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.