Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Ambulance

Genindspilning af dansk film Læs mere
2022
Action
136 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Viaplay Rent & Buy Blockbuster

Action-thrilleren 'Ambulance' handler om den dekorerede krigsveteran Will Sharp, der desperat mangler penge til at dække sin kones medicinregninger.

Han søger hjælp fra den ene person, han ved, han ikke burde spørge, nemlig adoptivbroren Danny.

Men Danny, en karismatisk karriereforbryder, tilbyder i stedet Will en anden mulighed. At være partner i det største bankrøveri i Los Angeles historie med et udbytte på svimlende 32 millioner dollars. Will kan ikke sige nej, da det gælder hans kones liv.

Men da deres plan går spektakulært galt, kaprer de to desperate brødre en ambulance med en såret betjent, der klamrer sig til livet og paramedicineren ombord.

I en vanvittig eftersætning må Will og Danny forsøge at undslippe et massivt opbud af ordenshåndhævere, holde deres gidsler i live og på en eller anden måde undgå at slå hinanden ihjel, alt imens de udfører den mest vanvittige flugt, L.A. nogensinde har set.

Filmen er baseret på den danske film Ambulancen fra 2005, som efter 17 år får en amerikansk genindspilning. 

Jake Gyllenhaal (Zodiac, Spiderman: Far From Home) og Yahya Abdul-Mateen II (The Trial of the Chicago 7, Aquaman) spiller de to brødre, mens Eiza Gonzáles (Baby Driver, Hobbs and Shaw) er at finde som ambulancebehandleren. 

Michael Bay, der står bag nogle af de største amerikanske actionfilm (Transformers, Armageddon), er både instruktør og producer på filmen. 

Rating star
5
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.