Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Antlers

Dreng møder overnaturligt væsen Læs mere
2021
Gyser
99 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Blockbuster Disney+ Viaplay Rent & Buy

Gyserfilmen 'Antlers' foregår i en lille kulmine-by i Oregon, der ligger langt ude i naturen omkranset af store mørke skove.

Her møder vi skolelærerinden Julia (Keri Russell), som bliver bekymret for sin unge elev Lucas Weaver, der er en mut dreng, som bruger timerne på at lave tegninger, der bliver mere og mere urovækkende.

Julia, der har en traumatiseret opvækst bag sig, begynder at ville tage sig af drengen, men det viser sig, at der er noget helt galt i drengens hjem. Snart står det klart, at noget hemmelighedsfuldt gemmer sig i husets dystre indre.

'Antlers' er produceret af filmskaberen Guillermo del Toro, der har sin del af gys og mørke eventyr på sit CV, bl.a Pans Labyrint, The Devil's Backbone og Crimson Peak samt Oscar-vinderen The Shape of Water.

Filmen er desuden baseret på novellen 'The Quiet Boy' fra 2019 af Nick Antosca, mens instruktøren Scott Cooper debuterer i gysergenren efter film som bl.a. Crazy Heart og Out of the Furnace. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Flere fantasy-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.