Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Asfalt

En lastbilschaufførs liv forandres Læs mere
2023
Dansk
82 min
Kan streames på
Rakuten TV Viaplay Rent & Buy SF Anytime

Den danske film 'Asfalt' er en barsk film om ensomhed på landevejen og svigtende familie, men også om troen på kærligheden og håbet om en bedre fremtid.

Filmen handler om den livstrætte lastbilchauffør Lasse fra Vestjylland, der kører lastbil hele dagen, mens han nipper af en hemmelig flaske.

Hans liv forvandles, da en ung kvinder træder ud foran hans lastbil. Lasse når, i sidste øjeblik, at hugge bremserne i, og opdager til sin store overraskelse, at det er René, som han ikke har set i over 15 år.

Lasse bliver tvunget til at se fortiden i øjnene, og de må begge træffe afgørende beslutninger, som kan afgøre deres skæbne. 

Charlotte Madsen, der tidligere har lavet filmen Kufferten, instruerer et stort hold af danske skuespillere som Lars Mikkelsen, Mia Lyhne og Thue Ersted Rasmussen. I filmens hovedroller finder man Michael Asmussen (Under sandet) og Viilbjørk Malling Agger (Jauja).

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
3.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere danske film

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.