Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Asterix: Byplanlæggeren

Første Asterix-animation i 3D Læs mere
2015
Animation
85 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Amazon Prime Rakuten TV

'Asterix: Byplanlæggeren' foregår i den lille galliske landsby, der endnu ikke er blevet erobret af de romerske styrker.

Årsagen er en heroiske indsats fra Asterix og Obelix samt Miraculix’ trylledrik. Landsbyens evige modstand irriterer Julius Cæsar, der vælger at skifte taktik og forføre de barbariske gallere med den romerske civilisation og kultur.

Cæsar lader derfor et luksuriøst boligkompleks opføre lige ved siden af landsbyen. Nu er det op til Asterix og Obelix at modstå fristelserne og besejre invasionsmagten.

Familiefilmen er den 9. animerede i serien om de gæve gallere, men den første computerskabte i 3D. Filmen er baseret på tegneserien af René Goscinny og Albert Uderzo, hvoraf den første historie blev præsenteret helt tilbage i 1959.

Siden er der udgivet 36 tegneseriealbum og produceret fire realfilm med Gérard Depardieu som Obelix. 'Asterix: Byplanlæggeren' vises med dansk tale. (copyright: kino.dk)

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.