Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Back to Black

Filmen om Amy Winehouse Læs mere
2024
Musik
Kan streames på
SF Anytime Grand Hjemmebio Viaplay Rent & Buy Rakuten TV
Fallback image

Filmen 'Back to Black' er en biopic om sangerinden Amy Winehouse, som vi mistede alt for tidligt kun 27 år gammel i 2011 pga. alkoholforgiftning.

Det er Marisa Abela - bl.a. kendt fra HBO-serien 'Industry' - der indtager rollen som Amy Winehouse i filmen, der ifølge dens annoncering bl.a. vil "...fokusere på Amys ekstraordinære genialitet, kreativitet og ærlighed, der har gennemsyret alt, hvad hun gjorde."

'Back to Black' beskrives endvidere som en film, der følger Amy Winehouse fra 90'erne til den globale tilbedelse af sangerinden, hvor man skal kunne følte, hvad hun følte.

Amy Winehouse vandt flere Grammy-statuetter og er bl.a. kendt for sin unikke stemme og karakteristiske udseende samt ikke mindst store hits som 'Rehab' og 'You Know I'm No Good'.

Instruktørstolen indtages af Sam Taylor-Johnson, der udover at have instrueret en række musikvideoer også tidligere har skildret en musikers liv i filmens verden. Det med Nowhere Boy, hvor en række år i musikeren John Lennons liv blev omsat til film.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere musikfilm

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.