Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Bakkekøbing - Det store osteræs

Nyt Grand Prix Læs mere
2016
Animation
78 min
Kan streames på
Netflix SF Anytime Blockbuster iTunes NF+ Viaplay

I animationsfilmen 'Bakkekøbing - Det store osteræs' er det blevet tid til at afgøre, hvilken by der er bedst. Det bliver gjort ved osteræset, hvor Bakkekøbing konkurrerer mod byen Slidstrup.

Fuglen Søren er repræsentant for Bakkekøbing, og han er så sikker på sin sejr, at han indgår et hemmeligt væddemål med den onde mejeribestyrer Ollmar.

Men oddsene er høje, og hvis Søren taber, mister Theodor Fælgen sit værksted, hvor både den optimistiske fugl og pindsvinet Ludvig bor. Ollmar allierer sig med gorillaen Emanuel Desperados, og pludselig ser sejren ikke længere så sikker ud.

Ivo Caprino skabte den klassiske dukkefilm Bjergkøbing Grand Prix i 1975, og først 38 år senere fik efterfølgeren Jul i Bakkekøbing premiere. Nu er den tredje film i serien klar til de danske biografer, og der er selvfølgelig gensyn med karakterer fra de oprindelige film samt introduktion af helt nye indbyggere i de to konkurrerende byer. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.