Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Bride of Chucky (1998)

Chucky møder sin udkårne Læs mere
Gyser
89 min

Gyserfilmen 'Bride of Chucky' er den fjerde film i Child's Play-filmserien, der startede i 1988 og handler om dræberdukken Chucky.

I filmen møder vi Tiffany, ekskæresten til den sindsforvirrede morder Charles Lee Ray, hvis sjæl beboede Good Guy-dukken Chucky i de første tre film.

Hun får fat på den slemt tilredte dukke og lapper den sammen. Med bogen "Voodoo For Dummies" vækker hun Chucky til live i håb om en lykkelig genforening. Men Chuckys sind er ikke blevet mildere med årene. Tværtimod.

'Bride of Chucky' har en mere humoristisk tilgang til gyseruniverset, og kom i kølvandet på bl.a. Scream, der havde gjort det populært at være selvbevidst i genren.

Filmen er instrueret af kinesiske Ronny Yu, som senere har filmatiseret andre gyserikoner i Freddy vs. Jason, mens den er skrevet af serien skaber Don Mancini.

'Bride of Chucky' er den første til at introducere Jennifer Tilly som dukken Tiffany, og har bl.a. også en ung Katherine Heigl (Grey's Hvide Verden) på rollelisten.

Skuespilleren bag Chuckys stemme, Brad Dourif, har udtalt, at 'Bride of Chucky' er hans egen yndlingsfilm i franchisen.

Filmen blev efterfulgt af Seed of Chucky i 2004.

Rating star
4
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.