Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Candyman

Spirituel gyser-fortsættelse Læs mere
2021
Gyser
105 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

Gyseren 'Candyman' er en selvstændig efterfølger til filmen fra 1992 af samme navn.

Kunstneren Anthony og hans kæreste Brianna flytter ind i en herskabslejlighed i Chicagos Cabrini-kvarter, der tidligere har været plaget af kriminalitet, men siden har været igennem en større områdefornyelse. Anthony finder frem til myten om den udøde morder Candyman og får fornyet inspiration til sine malerier.

Candyman dukker op og dræber med sin klo, når man kigger i et spejl og siger hans navn fem gange. I sin søgen efter svar på den legendariske gåde kommer Anthony dybere ned i de mørkeste afkroge af myten og sin egen sjæl.

'Candyman' genfortolker gyserikonet, der skræmte publikum fra vid og sans i tre film fra 1992-1999. Filmserien er baseret på 'The Forbidden', en novelle af gysermesteren Clive Barker publiceret i 1985.

Den nye film er instrueret af Nia DaCosta, som er ved at skabe en kometkarriere og skal instruere superheltefilmen The Marvels, der er efterfølgeren til Captain Marvel.

Jordan Peele, der modtog en Oscar for filmen Get Out, står bag manuskriptet og producerer. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
3.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.