Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Clifford - Den store, røde hund

Den store, røde hundehvalp Læs mere
2021
Animation
97 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy Rakuten TV SF Anytime Blockbuster

Familiefilmen 'Clifford - Den store, røde hund' er baseret på børnebøgerne af Norman Bridwell og handler om hunden Clifford, der vokser til gigastørrelse, når den oplever kærlighed.

Den 12-årige Emily Elizabeth får en lille, rød hundehvalp som gave af en magisk dyreredder. Den næste dag vågner hun op til synet af en kæmpestor hund i sin lille New York lejlighed.

Hunden Clifford tiltrækker meget opmærksomhed - også online. Det gør ham til en stor attraktion, ikke mindst for folk som selv gerne vil have fat i den specielle hund. Et eventyr er i vente for Emily og hendes impulsive onkel Casey, når Clifford kommer på afveje.

Instruktøren bag har tidligere lavet komedier som Van the Man, Wild Hogs og Old Dogs samt familiefilmen Alvin og de frække jordegern - På farten.

'Clifford - Den store, røde hund' har været filmatiseret tidligere i bl.a. flere tv-serier, mens populære familiefilm med animerede hunde i hovedrollerne tæller titler som 101 dalmatinere, Lady og vagabonden og Call of the Wild.

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.