Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Curse of La Llorona

Hun kommer efter dine børn Læs mere
2019
Gyser
93 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Viaplay Rent & Buy

Gyserfilmen 'The Curse of La Llorona' tager udgangspunkt i en gammelt mexicansk myte om det uhyggelige genfærd La Llorona, der i flere generationer har skabt frygt blandt både forældre og børn.

For år tilbage druknede hun nemlig sine egne børn som hævn på sin mands utroskab, mens hun efterfølgende tog sit eget liv.

Siden da er hun gået igen i jagten på børn, der kan overtage pladsen efter sine egne og nu døde sønner – for at erstatte det tragiske tab.

'The Curse of La Llorona' foregår i 1970’ernes Los Angeles, hvor en mor og hendes to børn får det skræmmende væsen på nakken. Hun må således ty til overnaturlige midler for at redde sig selv og sine børn.

Gyseren er en del af det store The Conjuring-univers, da præsten Father Perez fra Annabelle også optræder i denne film.

Filmen er instrueret af manden bag den kommende The Conjuring 3, og er produceret af horrormesteren James Wan, der tidligere har lavet Insidious og Nattens dæmoner. (copyrigt: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
2.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.