Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

D.A.D. - True Believer

Dokumentarfilm om D.A.D. - 25 år med Danmarks største rockband Læs mere
2008
Dansk
100 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster SF Anytime

'True Believer' er filmen om D.A.D. - et road-trip, hvor omdrejningspunktet hedder rock'n'roll.

Filmens instruktør, Torleif Hoppe, er barndomsven med Stig Pedersen, bassist i bandet, og har gennem alle årene været at betragte som bandets femte medlem. Torleif har altid været med i bussen. Han har lavet lys, scenografier, animationer, special effects, musikvideoer, merchandise mm. 

I samtlige knap 25 år D.A.D. har eksisteret, har Torleif ladet sit kamera snurre. Han har fulgt dem gennem op- og nedture og dokumenteret festerne, snakkene, diskussionerne, koncerterne, kriserne og triumferne. Det er disse optagelser, der nu er blevet til Torleifs personlige portræt af bandet.

'D.A.D. - True Believer' er et varmt, men også ærligt portræt af fire venner, der ikke kan lade være med at spille rock. Og den kommer tættere på og viser flere sider af livet som medlem af et kendt, etableret rockband end musikdokumentarer har for vane.

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
2.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere danske film

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.