Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

De uskyldige

Når legen tager overhånd Læs mere
2021
Drama
135 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster SF Anytime Rakuten TV Grand Hjemmebio

Det norske gyserdrama 'De uskyldige' handler om den 9-årige pige Ida, der sammen med sine forældre og sin autistiske storesøster, Anna, flytter ind i et ejendomskompleks.

Her møder de børnene Ben og Aisha, og de fire knytter hurtigt et særligt bånd og begynder at lege sammen. Legene tager dog en uventet, overnaturlig drejning, og inden længe begynder uhyggelige ting at ske for børnene.

Herefter bevæger 'De uskyldige' sig ind i en psykologisk skildring af barnlige fantasier og lege, der udvikler sig og bliver voldsommere og voldsommere.  

Bag filmen står den norkse instruktør og manuskriptforfatter Eskil Vogt, hvis seneste værk Blind vandt en række internationale priser herunder for bedste manuskript ved Sundance Film Festival. Vogt er desuden kendt for sit samarbejde med instruktøren Joachim Trier, som han bl.a. har lavet gyserdramaet Thelma med.

'De uskyldige' var en del af dette års filmfestival i Cannes, hvor den var nomineret til prisen 'Un Certain Regard', der hædrer film for deres utraditionelle stil og fortællinger. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.