Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Dirch

Nikolaj Lie Kaas er Dirch Passer Læs mere
2011
Drama
116 min
Kan streames på
Blockbuster iTunes SF Anytime Grand Hjemmebio Netflix NF+

'Dirch' er et biografisk drama om den danske komiker Dirch Passer spillet af Nikolaj Lie Kaas.

Filmen følger ham fra han ikke meget mere end 30 år gammel, og allerede en myte. Med et blik, en enkelt replik har han publikum i sin hule hånd, og sammen med sin makker, sin sjæle ven, sin åndelige bror, Kjeld Petersen, er han på toppen af verden.

Alt hvad Dirch nogensinde har drømt om er virkelighed, han og Kjeld nyder livet som berømtheder til fulde. Endeløse byture, letlevende damer, og konstant arbejde. Men i kulisserne lurer dæmonerne.

Sceneskræk, druk, jalousi og spirende ambitioner om at spille seriøse roller kaster skygger i de to komikeres venskab. Snart er de skilt ad, og den konfliktsky, generte Dirch Passer må prøve at tage sit liv i egne skrøbelige hænder.

Lars Ranthe  (Adams æbler) spiller makkeren Kjeld Petersen, og og den yderligere rolleliste byder bl.a. på Lars Brygmann som Stig Lommer, Morten Kirkskov som Ove Sprogøe, Martin Buch som Preben Kaas (Nikolaj Lie Kaas' far) og Peter Reichardt som Klaus Pagh.

Martin Zandvliet, der stod bag Applaus, har instrueret filmen 'Dirch'.

 

kino tv: Nikolaj Lie Kaas svarer på jeres spørgsmål om 'Dirch'

 

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
4.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.