Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Du som er i himlen

Dansk bogklassiker filmatiseres Læs mere
2022
Drama
85 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Blockbuster Viaplay Rent & Buy Grand Hjemmebio

Det danske periodedrama 'Du som er i himlen' er en filmatisering af den danske bogklassiker 'En Dødsnat' fra 1912 af Marie Bregendahl.

Filmen følger tre generationer af kvinder på en gård i 1800-tallet, nemlig den 14-årige Lise, hendes faster og hendes farmor.

Lise er den ældste i en stor børneflok og nyder den sidste tid på gården, inden hun skal rejse væk for at gå i skole. Men da hendes mor går i fødsel, må den unge pige påtage sig ansvaret for sine søskende, som bliver urolige i deres mors fravær.

Som natten falder på må Lise for alvor træde i karakter, og barnlig opførsel må snart høre fortiden til.

'Du som er i himlen' instrueres af den spillefilmsdebuterende Tea Lindeburg, der tidligere har stået bag flere projekter på og for DR og TV2 samt Netflix-serien Equinox baseret på Lindeburgs egen podcast.

Periodedramaet har opnået stor anerkendelse i udlandet, hvor filmen på den prestigefyldte San Sebastian International Film Festival vandt for både Bedste hovedrolle og instruktør. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
4.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.