Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

El Angel

En djævel i forklædning Læs mere
2019
Drama
119 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio SF Anytime

Filmen 'El Angel' er baseret på den sande historie om den længst siddende fange i Argentinas historie med øgenavnet El Angel, dødens engel.

I begyndelsen af 1970'ere i Buenos Aires skifter den kønne 17-årige Carlitos skole og bliver straks betaget af sin nye ven Ramón og hans far, der hurtigt får blik for Carlitos' forbryder-færdigheder.

Sammen driver trekløveren alt fra smårapserier til organiserede tyvetogter, som snart udvikler sig til vold og skruppelløse mord. 

Som 20-årig havde den unge mand allerede elleve drab og mere end fyrre røverier på samvittigheden. I dag har virkelighedens Carlos Robledo Puch siddet mere end 46 år i fængsel.

Historien er en true-life "Bonnie & Clyde"-fortælling uden samvittighedskvaler om en ung fyr med engleansigt, der i virkeligheden var djævlen i forklædning.

'El Angel' blev nomineret til publikumsprisen på CPH:PIX samt bedste film på San Sebastian Film Festival i 2018 og var Argentinas Oscar-bud til en nominering for bedste ikke-amerikanske film i 2019. 

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere krimier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.