Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Eventyret om Askepot

Disneys nye version af klassikeren Læs mere
2015
Adventure
112 min
Kan streames på
Blockbuster Disney+ Rakuten TV SF Anytime Viaplay Rent & Buy

I filmen 'Eventyret om Askepot' (Cinderella) vokser Ella op med en kærlig mor og far, der lærer hende, at det vigtigste i livet er at være et godt og modigt menneske. Men da begge hendes forældre dør, efterlades Ella under navnet Cinderella hos en ondsindet stedmoder og hendes to modbydelige døtre.

En dag inviterer kongen til et bal, hvor hans søn vil udpege sin kommende prinsesse. Cinderella får selvfølgelig ikke lov til at tage afsted, men selvsamme aften møder hun en god fe, der forvandler de tjavsede klæder til en smuk kjole og giver den godmodige pige mulighed for at komme med ind til ballet... Hun skal blot huske, at fortryllelsen ophæves ved midnat.

Disneys 'Eventyret om Askepot' er en ny filmatisering af det klassiske folkeeventyr, der blev gjort til en tegnefilmsklassiker i 1950. Rollen som Cinderella spilles af Lily James fra tv-serien 'Downton Abbey', og som prinsen ses Richard Madden fra 'Game of Thrones'. Cate Blanchett er den onde stedmoder, og eventyret instrueres af Kenneth Branagh.  (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.