Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Fædre og mødre

Ny komedie af Paprika Steen Læs mere
2022
Dansk
97 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio SF Anytime Rakuten TV Blockbuster Viaplay Rent & Buy


Den danske film 'Fædre og mødre' er en ny komedie af Paprika Steen, som seneste var aktuel som instruktør med publikumssuccesen Den tid på året.

Filmen handler om ægteparret Piv og Ulrik, der prøver at blive en del af forældregruppen i deres datters nye skoleklasse.

Magtstrukturer, dominerende personligheder og traditionstung institutionskultur betyder dog, at det er en sværere opgave end som så.

Piv og Ulrik må med andre ord gå rigtig langt for at blive optaget, herunder blive en del af vinterbadeklubben. Men hvad er man ikke villige til at gøre for sine børn?

'Fædre og mødre' sætter på humoristisk vis fokus på moderne forældre med pinagtige og tå krummende optrin.

Det er Paprika Steens fjerde film som instruktør, og hun har igen slået sig sammen med manuskriptforfatter Jakob Weiss, der også skrev 'Den tid på året', som på herlig vis spiddede den danske familiejul.

På rollelisten er en perlerække af danske skuespillere samlet, herunder Nikolaj Lie Kaas og Lars Brygmann, der senest var aktuel sammen i Retfærdighedens ryttere.

Rating star
2.9
/6
Brugerne
Rating star
3.9
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere danske film

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.