Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder

Mads Mikkelsen er Grindelwald Læs mere
2022
Adventure
143 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Blockbuster Viaplay Rent & Buy Disney+ HBO Max

Filmen 'Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder' er efterfølgeren til Fantastiske skabninger... og hvor de findes og Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser.

Hogwarts-professoren Albus Dumbledore ved, at den mægtige, mørke troldmand Gellert Grindelwald er på vej til at få kontrol over den magiske verden.

Da han ikke kan stoppe ham alene, lader han magizoologen Newt Scamander lede et hold af nye og kendte karakterer på en farlig mission på en farlig mission, der skal stoppe Grindelwald og hans voksende skare af tilhængere.

'Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder' er det tredje kapitel i serien af forløbere til Harry Potter-film. J.K. Rowling har både skrevet manuskript og forfattet idéerne bag filmen, som foregår omkring 70 år, før Harry Potter og Co. starter på troldmandsskolen.

Eddie Redmayne og Jude Law gentager deres roller som hhv. Scamander og Dumbledore, mens danske Mads Mikkelsen er ny i franchisen. Han overtager rollen som Grindelwald fra Johnny Depp, der spillede karakteren i de to første film.

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.