Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Far Til Fire - Gi'r Aldrig Op

Den elskede familie på nye – opdaterede – eventyr Læs mere
2005
Familie
91 min
Kan streames på
Min Bio Blockbuster SF Anytime Netflix

Efter 25 års trofast tjeneste bliver Far fyret fra sit arbejde. Som far til fire går han i sort over sin ny situation som arbejdsløs, men Søs, Ole, Mie og Lille Per, der har evigt følgeskab af tøj-elefanten Bodil, beslutter sig for at finde et nyt job til Far – koste hvad det vil.

Børnene får med stort besvær Far i form til en jobsamtale, men selvom han er velkvalificeret, skal der mere til, og Far må overskride yderligere grænser i sit forsøg på at skaffe brød på bordet.

Samtidig står sommerfesten på skolen for døren, og Mie tager initiativet til at arrangere en ny og spændende talentkonkurrence, men hun opdager hurtigt, at ikke alle er lige begejstrede for ideen. Ole griber chancen og samler et band for at vinde konkurrencen, hvilket får Onkel Anders til at finde sin støvede tuba frem for at blive optaget i Oles rockband.

Samtidig forelsker Søs sig hovedkulds i den smarte fotograf Peter, og Lille Per løser familiens økonomiske situation på sin egen Per´ske måde…

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere familiefilm

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.