Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Flatliners

Leg med døden Læs mere
2017
Gyser
110 min
Kan streames på
Rakuten TV Viaplay Rent & Buy Blockbuster SF Anytime HBO Max

Gyser-thrilleren 'Flatliners' følger en gruppe medicinstuderende, som begynder at eksperimentere med nærdødsoplevelser ved at lade sig frivilligt klinisk dø for herefter at blive genoplivet.

I første omgang har det opsigtsvækkende resultater. Forsøgspersonerne bliver nemlig både skarpere og mere løsslupne, men langsomt viser flere skræmmende bivirkninger sig - og fortidens synder bliver pludselig meget virkelige.

'Flatliners' er baseret på Joel Schumachers 1990-thriller af samme navn, men denne gang er det danske Niels Arden Oplev som er bag kameraet. Det er Mænd der hader kvinder-instruktørens første amerikanske film hos et af de store produktionsselskaber.

Filmens rolleliste er besat af yngre, talentfulde kræfter, men Kiefer Sutherland, som havde hovedrollen i den oprindelige 'Flatliners', dukker også op og kobler flygtigt de to filmuniverser sammen. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.4
/6
Brugerne
Rating star
1.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.