Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

a-ha: The Movie

Om gruppen bag 'Take On Me' Læs mere
2021
Dokumentar
109 min

Musikdokumentaren 'a-ha: The Movie' fortæller historien om a-ha, Norges eneste internationale popband, der har lavet hittet ”Take On Me”, som stadig er stadig en af de mest afspillede sange nogensinde. Filmen følger bandet over en periode på fire år og fortæller historien om, hvordan tre unge mænd fulgte deres umulige drøm om at blive norske popstjerner.

Da ”Take On Me” blev nummer 1 på toplisten i USA i 1985, blev deres drøm virkelighed. Eller gjorde den?

Næsten 35 år efter deres gennembrud, skaber a-ha stadig magi på scenen med deres melankolske og tidløse musik. De tre medlemmer turnerer stadig rundt omkring i verden, men bliver kørt i hver deres bil og har hver deres garderobe. De mødes kun på scenen, hvor de gør det, som de elsker allermest.

Filmen giver et intimt indblik i de udfordrende kreative og personlige dynamikker i gruppen bestående af tre stærke individer, som er vokset op sammen, men i hver sin retning. Hvad gør succes ved et venskab? Hvorfor kan de ikke længere skrive ny musik sammen?

Dette er en historie om musik, store ambitioner, brudte venskaber – og måske tilgivelse.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Flere musikfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.