Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Hjem

Rumvæsen på afveje Læs mere
2015
Animation
94 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Amazon Prime Viaplay Rent & Buy

I 'Hjem' bliver Jorden invaderet af rumvæsnerne bøv, der søger et nyt hjem. Bøverne overtager alverdens store byer og efterlader menneskeheden for sig selv i Australien.

Men et nyt hjem har ikke givet bøverne færre problemer, og da den uheldige bøv, Oh, sender en housewarming-invitation ud, ender indbydelsen med stor sandsynlighed i de forkerte hænder og dømmer Jorden til undergang. På flugt, og sammen med pigen Tip, forsøger Oh nu at råde bod på sin fejltagelse, mens det umage par tager på en farefuld, eventyrlig rejse for at finde Tips mor.

Animationsfilmen 'Hjem' handler om to personer fra hver sin ende af universet, som ikke rigtig passer ind der, hvor de kommer fra, og som begge skal lære, at det er ok at være anderledes.

Filmen er instrueret af manden bag Antz og Over hækken, og de originale stemmer leveres af Jim Parsons og Rihanna, der også står for filmens sange. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.