Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Horton Hears a Who!

Ny animationsfilm fra skaberne af Ice Age 1 & 2 Læs mere
2008
Animation
86 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Viaplay Rent & Buy

Fra skaberne af 'Ice Age-filmene' kommer nu en ny animationsfilm fra Twentieth Century Fox Animation og Blue Sky Studios.

'Horton og Støvfolket Hvem' er baseret på den elskede bog 'Horton Hears a Who!', der første gang blev udgivet i 1954 af Ted Geisel. Han skrev under kunstnernavnet Dr. Seuss, hvis børnebøger blev nogle af de mest populære nogensinde.

'Horton og Støvfolket Hvem' foregår i byen "Hvem-byen" og handler om en sød og elskelig elefant, Horton, der en dag hører et råb om hjælp fra et lillebitte støvfnug, der langsomt hvirvler rundt i luften.

Horton er sikker på, at der må være liv gemt i det lille flyvende støvfnug og er derfor fast besluttet på at hjælpe.

Omverdenen har travlt med at fortælle Horton, at han er ved at blive skør, da de hverken kan se eller høre liv indeni det lille fnug. Men Horton er overbevist om, at nogen gemmer sig, og at de har brug for hans hjælp.

Horton får kontakt til Hvem-byens borgmester, der er en velanset lille mand, og Horton lærer hurtigt, at en person er en person lige meget hvor lille denne end måtte være.

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.