Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Hvid Støj

Dystopisk komedie med Adam Driver Læs mere
2022
Komedie
136 min
Kan streames på
Netflix

Filmen 'Hvid støj' er en dystopisk sort komedie om en familie, der forsøger at håndtere hverdagskonflikter midt i en usikker verden.

Filen er baseret på Don DeLillos roman fra 1985 af samme navn, og er dermed den første af instruktøren Noah Baumbachs 11 film, som ikke er bygger på hans egen originale historie. Baumbach har skabt et navn for sig selv med Frances Ha, The Squid and the Whale og ikke mindst Marriage Story, der var nomineret til en Oscar for Bedste film i 2020. 

Baumbach genforenes med her med Adam Driver, som har medvirket i fire af Baumbachs tidligere film - heriblandt Frances Ha, While We're Young og den førnævnte Marriage Story.

I denne film, spiller Driver overfor skuespiller og instruktør Greta Gerwig, der har været Baumbachs kæreste og samarbejdspartner over mange år.

Driver og Gerwig spiller hovedrollerne i filmen, der bl.a. også har Jodie Turner-Smith (Queen & Slim), Lars Eidinger (På nært hold) og The Avengers-stjernen Don Cheadle på rollelisten.

Filmen havde verdenspremiere på dette års filmfestival i Venedig.

Rating star
2.8
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.