Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

I Walk

Jørgen Leths filmiske testamente Læs mere
2020
Dokumentar
90 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster SF Anytime Viaplay Rent & Buy

Filmen 'I Walk' er en ny dokumentar af og om filmkunstner, sportsjournalist og digter Jørgen Leth, der tidligere har stået bag De fem benspænd og Det erotiske menneske.

'I Walk' tager sit udspring i jordskælvet i Haiti i 2010, der ændrede Jørgen Leths liv radikalt. Hans hjem blev smadret og sidenhen har ulykken påvirket bl.a. hans evne til at gå.

Dokumentar går tæt på den danske legende, og vi følger, hvordan den 83-årige filmmager håndterer alderdommen med en forsat spirende livslyst - der bl.a. fører filmholdet dybt ind i junglen.

'I Walk' er optaget over flere år og skabt i samarbejde med sønnen Asger Leth, og benytter flere af Jørgen Leths egne optagelser med sin mobiltelefon.

Jørgen Leth har selv beskrevet 'I Walk' som sit filmiske testamente, og således går den også tilbage til instruktørens tidlige filmrødder, og har bl.a. nye klip med cykelrytteren Ole Ritter og tennisspilleren Torben Ulrich, som Leth har lavet flere film om, herunder 'Motion Picture' (1970) og 'Den umulige time' (1975). (copyright: kino.dk)

 

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.