Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

If Beale Street Could Talk

Nyt fra Moonlight-instruktøren Læs mere
2019
Krimi
117 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster

Dramaet 'If Beale Street Could Talk' foregår i 70ernes Harlem, hvor et ungt sort par forelsker sig midt i en racediskriminerende tid.

Barndomsvennerne Tish og Alonzo finder sammen en smuk forårsaften, og snart venter de et barn. Først skal de modstå Alonzos religiøse familie og deres fordomme om et barn uden for ægteskab. Men parret møder desværre hurtigt endnu større udfordringer.

Alonzo fængsles for en voldtægt, han ikke har begået, og systemet giver ikke meget for en sort mands protester. Nu må Tish og hendes familie kæmpe for at bevise hans uskyld, inden et barn bringes til verden.

Den Golden Globe- og Oscar-nominerede film 'If Beale Street Could Talk' er instruktøren Barry Jenkins' opfølger til Oscar-vinderen Moonlight, der også handlede om kærlighed imod alle odds i en kultur præget af race.  

Filmen er baseret på novellen af den legendariske forfatter James Baldwin, og handlingen foregår denne gang i en brydningstid for det sorte Amerika. En tid hvor mulighederne lå inden for rækkevidde, mens raceadskillelsen blot lå få år tilbage. (copyright: kino.dk)  

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere krimier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.