Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Ingen kender Casper

Dokumentar om en af Danmarks største YouTubere Læs mere
Dokumentar
72 min
Fallback image

Siden YouTube blev skabt i 2005, har mange skabt sig en karriere og berømmelse gennem tjenesten. Med udbredelsen af YouTube fulgte fænomenet YouTuber - noget som især de unge har følt sig tiltrukket af.

Som Youtuber kan du både leve af dine kanaler, men med dette følger også - for de mest sete - et liv med masser af følgere, fans og opmærksomhed. En af dem, som kom med på bølgen i 2012, er Casper Harding - bedre kendt som YouTube-karakteren 'Spørg Casper'.

'Spørg Casper' har omkring 220.000 følgere og for Casper kan en tur ned ad en hovedgade tage lang tid, fordi der er så mange, som gerne vil tale med ham og tage billeder sammen med ham. Men med internetberømmelsen følger også private nedture for Casper.

Instruktøren René Odgaard har fulgt Casper Harding med sit kamera i ni år. Ønsket var at finde ud af hvad, der gemmer sig bag den her karakter, som er smertelig selvudleverende og ufrivillig komisk.

Rating star
6
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.