Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Jigsaw

Ottende film i gyser-franchisen Læs mere
2017
Gyser
91 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

Gyseren 'Jigsaw' er den ottende film i Saw-franchisen, der startede i 2004.

Da flere lig bliver fundet, alle som følge af en makaber død, tyder beviserne på at seriemorderen John Kramer, også kendt som Jigsaw, er tilbage. Han burde forlængst være død, så hvordan kan han pludselig være tilbage? Kan det være en dedikeret copycat?

Politiet starter en intens jagt, mens en ny leg med fem deltagere, der skal se fortidens synder i øjenene, er i fuld gang. Hvem overlever? Og hvem står bag?

Tobin Bell er tilbage i sin ikoniske rolle som Jigsaw, men i hvilken form skal ikke afsløres her.

Brødrene Michael og Peter Spierig, der tidligere har stået bag vampyr-thrilleren Daybreakers og tidsrejsefilmen Predestination, har instrueret filmen med et manuskript af folkene bag bl.a. Piranha 3D.

'Jigsaw' åbnede som nr. 1 på biografhitlisten i USA, da den havde premiere op til Halloween, og gyseren følger dermed i fodsporene på flere af sine forfængere i serien, der er kendt for deres drilske fortællinger, blodige tortur og succes ved billetlugerne. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
1.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.