Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Jungledyret Hugo 3

Jungledyret Hugo er tilbage! Læs mere
2007
Animation
76 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime

I 'Jungledyret Hugo - Fræk, Flabet og Fri' har Hugo og hans trofaste veninde, rævepigen Rita, fundet et fristed på en lille ø hos deres ven og beskytter, skibskokken Dellekaj.

Men Hugo keder sig i den kolde, danske vinter og begiver sig ud på et dumdristigt æblerov. Han opdages, og så går den vilde jagt, som bringer dem til junglen.

Hugo efterstræbes af videnskabsmændene professor Strix og dr. Sturmdrang, som begge er ude på at tage det sjældne jungledyr under videnskabelig behandling. Men general Maximus, den diktatoriske hersker over Junglandia, gør også krav på jungledyret, fordi det stammer fra den jungle, som han rydder for at få plads til guldgraveri og olie-udvinding.

Fjernsynsstjernen Donna Prima går i kompagniskab med general Maximus om produktionen af en parfume, fremstillet af junglens blomster. De vil bruge Hugo som blikfang og ”varemærke” i lanceringen.

Professor Strix kidnapper Hugo og vil skære ham op og undersøge hans indvolde for derefter at anvende ham til kloning, så vore små helte har problemer nok at slås med, indtil vi kommer frem til slutningen, som har en satirisk, miljøpolitisk brod.

Hugo kan i 'Jungledyret Hugo - Fræk, Flabet og Fri' for første gang opleves i computeranimeret form.

Rating star
2.2
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.